Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Růst počtu předplatitelů Xbox Game Pass není takový, jaký se plánoval

+ obsah do Halo Infinite zde každý měsíc a listopadové vysílání Xboxu.

Být to kterákoli jiná firma v branži, byla by s takovými výsledky nesmírně spokojena. Ovšem nikoli Microsoft, který má ty nejvyšší možné ambice a možná je na sebe někdy až příliš náročný.

Za dvanáct měsíců vedoucích k 30. červenci si stanovil růst počtu předplatitelů Xbox Game Pass o 48 procent, ale ve skutečnosti dosáhl "jen" růstu o 37 procent. V předešlém období přitom své cíle překonal, vyplynulo z posledních fiskálních výsledků. Dle nedávného úniku má mít služba asi 30 milionů uživatelů.

Možná i proto byla oznámena nová aktivita související s příchodem Halo Infinite. Členové Xbox Game Pass dostanou v této hře každý měsíc nějaké nové bonusy do multiplayeru, bylo slíbeno zde.

Po nadcházející tři měsíce chce Microsoft oslavoval dvacáté narozeniny Xboxu a ohlížet se do jeho historie. I proto někdy během listopadu uspořádá speciální vysílání, u nějž předem varoval, že tam nebude oznamovat žádné nové hry, jen vzpomínat.

V přírůstcích na Xbox Game Pass pro příští týdny jinak figurují Alan Wake's American Nightmare, Age of Empires 4, The Forgotten City či Everspace 2.

Read this next