Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nová generace cloudového hraní s členstvím GeForce NOW RTX 3080

Nabídka od Nvidia.

Společnost NVIDIA dnes představila novou generaci cloudové herní platformy, která na GeForce NOW přináší výkon třídy GeForce RTX 3080. K dispozici bude dostupný exkluzivně v nové úrovni členství.

Její název bude GeForce NOW RTX 3080 a poskytne hráčům přístup k největšímu mezigeneračnímu skoku v historii GeForce, který přináší nejvyšší rozlišení a snímkové frekvence v cloudovém hraní ve spojení s nejnižší latencí.

Novou úroveň umožňují GeForce NOW SuperPODy - nejvýkonnější herní superpočítače, které byly kdy postaveny. Členové se připojují k vylepšeným herním serverům s grafickými procesory druhé generace RTX postavené na architektuře NVIDIA Ampere. Hráči tak získají vysoce výkonnou cloudovou herní sestavu se zážitkem blízkým skutečnému počítači.

Členové GeForce NOW RTX 3080 budou mít exkluzivní přístup k novým serverům, streamování her z rozsáhlé knihovny GeForce NOW ve 120 FPS a rozlišení až 1440p na PC nebo Macu a 4K HDR na NVIDIA SHIELD. Aplikace pro PC, Mac a Android také nabídnou 120 FPS. S využitím technologie NVIDIA Adaptive Sync snižuje GeForce NOW latenci systému až k úrovni moderních konzolí.

Členové GeForce NOW Founders a Priority mají ode dneška předčasný přístup k předobjednávkám úrovně GeForce NOW RTX 3080. Šestiměsíční členství stojí 2 690 Kč/99,99 €. V závislosti na dostupnosti bude předobjednávka zpřístupněna všem příští týden.

Majitelé členství Founders mohou přejít na členství GeForce NOW RTX 3080 a stále si zachovat výhodu "Founders for Life". Na členství GeForce NOW RTX 3080 navíc získají desetiprocentní slevu.

Blog s více informacemi a seznamem nových titulů ve službě pro tento týden, včetně velmi populárního MMO New World od Amazon Games, naleznete zde.

Read this next