If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dvě rozšíření pro Hot Wheels Unleashed

DC Super-Villains Racing Season a Batman Expansion.

Milestone oznámil spoustu nového chystaného obsahu, a to bezplatného i prémiového, pro svou hru Hot Wheels Unleashed. DC Super-Villains Racing Season bude zahájena 11. listopadu a přinese všem hráčům velkou spoustu bezplatného i prémiového obsahu, který lze odemknout plněním nových výzev přidaných speciálně pro tuto sezónu.

DC Super-Villains Racing Season obsahuje 6 tematických vozidel Bane, The Cheetah™, Poison Ivy™, Black Manta™, Deathstroke™, Harley Quinn™, spoustu tematických kosmetických předmětů pro úroveň Basement a hráčův profil a také spoustu převodů a mincí pro všechny. Sezóna bude spuštěna 11. listopadu a skončí 18. ledna 2022.

Cover image for YouTube videoHot Wheels Unleashed™ DC Super-Villains Racing Season

Batman Expansion přinese obrovskou spoustu nového hratelného obsahu se zcela novou mapou kariéry inspirovanou Gothamem a úžasné nové prostředí Batcave se spoustou nových tratí.

Toto rozšíření rovněž obsahuje 5 tematických vozidel The Penguin, Robin™ 2.0T, Armored Batman™, Batman™ Rebirth, The Joker™ GT, nový modul pro editor tratí, Joker Funhouse Split a spoustu tematických kosmetických předmětů. Přídavek s Batmanem je obsažen v rámci HOT WHEELS™ Pass Vol. 1 anebo si ho můžete koupit samostatně od 2. prosince.

Cover image for YouTube videoHot Wheels™ – Batman Expansion

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hot Wheels Unleashed

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments