Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mezi písečné duny západní Sahary se podíváte v novém DLC Arma 3

Western Sahara s vojenskými operacemi.

Vývojáři z českého herního studia Bohemia Interactive a nezávislí tvůrci zeskupiny Rotators Collective připravují nové DLC pro českou vojenskou simulaci Arma 3. Jak už název CDLC Western Sahara napovídá, ústředním motivem novinky budou vojenské operace v pouštním prostředí. Hráči se mohou těšit na novou rozlehlou mapu, zbraně a vybavení, hratelné frakce, pouštní flóru a herní módy. CDLC Western Sahara bude dostupné ještě do konce tohoto roku za 6.99 EUR.

V CDLC Western Sahara se hráči vžijí do role příslušníků soukromých vojenských složek (PMC) a budou vysláni na pouštní bojiště. Kromě toho, že DLC Western Sahara poskytne více obsahu pro editor misí Arma 3, nabídne také několik nových scénářů a originálních herních režimů. Jedním z nich je scénář s otevřeným světem Extraction, který lze hrát v singleplayeru nebo v kooperativním online multiplayeru až se čtyřmi spoluhráči. V této misi sloužíte jako operátor soukromé vojenské společnosti ION Services a jste vysláni na pátrací a záchrannou misi poté, co byl kdesi ve fiktivní pouštní provincii Sefrou-Ramal zmítané válkou zajat válečný zpravodaj.

Terén Sefrou-Ramal (100 km2) - Sefrou-Ramal je provincie na severovýchodě fiktivní oblasti Argana. Jejím charakteristickým rysem jsou nekonečné písečné duny a marocká architektura.

Nové frakce - Mírové jednotky UNA, Armáda svobody a nezávislosti Sefrawi, povstalecké jednotky kmene Tura, pouštní síly NATO a návrat soukromých vojenských jednotek ION Services.

4 zbraně a 1 statická zbraň - kulomety IMIL GALAT a Velko R4, puška SLR, útočná bullpup puška XMS a protiletadlový kanón ZU-23.

9 variant vozidel - nové varianty stávajících vozidel z Arma 3, jako je nákladní automobil Zamak, bojové vozidlo pěchoty AMV-7 Marshall nebo terénní pickup a vrtulník PO-30 Orca.

Vybavení - útočný dron s modulárními zbraňovými systémy, přenosný balistický štít, různé typy masek pro přežití v poušti a další.

Open world scénář Extraction - pátrejte po informacích a stopách a vraťte uneseného válečného zpravodaje zpět do bezpečí v tomto sandboxovém scénáři s dynamickými prvky, kter lze hrát jak v singleplayeru, tak v kooperaci až pro 4 hráče.

Multiplayer mód King of the Dunes - originální variace na oblíbený komunitní multiplayerový režim King of the Hill

Multiplayer mód Last Stand - braňte se vlnám nepřátel v novém kooperativním režimu až pro 4 hráče.

Showcase scénář Zbraňové systémy ION - virtuální výcvikové prostředí pro testování vybavení operativců z ION Services.

2 závodní scénáře - vyzvěte své známe na souboj s časem skrze písečné duny v závodě Vrana-Redstone Dune Rally.

Další obsah - digitální fotoaparát, velbloudi, stany pro uprchlíky a mnoho dalších struktur a rekvizit.

Creator DLC (CDLC) je označení pro originální obsah do Arma 3 vytvořený vývojáři třetích stran a oficiálně vydaný pod hlavičkou Bohemia Interactive. Tento program umožňuje externím talentům získat za svou práci finanční odměnu, zatímco hráči si mohou užívat více nového kvalitního obsahu. Dosud byly v programu CDLC vydány tři projekty: Global Mobilization - Cold War Germany (duben 2019), S.O.G. Prairie Fire (květen 2021) a CSLA Iron Curtain (červen 2021). Dohromady se prodalo více než 350 000 těchto rozšíření.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments