Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fantasy svět na pokraji chaosu v dospělém, emotivním JRPG

Echo o uvedení Astria Ascending.

Domácí distributor HYPE s.r.o. oznámil, že u nás vydá japonské RPG Astra Ascending, které na Steamu pro PC vyšlo koncem minulého měsíce a má smíšené uživatelské recenze.

Vydáte se na průzkum rozlehlého fantasy světa na pokraji chaosu v dospělém, emotivním JRPG. Prožijete epický příběh s propracovanými tahovými souboji a necháte se pohltit možnostmi rozsáhlého systému úpravy postav. To vše v nádherném, ručně kresleném 4K provedení.

Také prozkoumáte rozlehlý, krásně ztvárněný svět Orcanonu: Navštívíte pět různých měst obydlených jedinečnými stvořeními a probijete se více než dvaceti nebezpečnými podzemími. Čeká vás přes 50 hodin herního obsahu s řadou zábavných miniher - od divokého střílení přes originální karetní hru z žánru fantasy až po nápadité environmentální hádanky.

Velkolepé vyprávění o obětavosti a osudu: Ponořte se do fascinujícího příběhu plného zrady, teroru a obětí. Díky ději pojednávajícímu o dospělých postavách může Astria Ascending nabídnout vyzrálejší herní zážitek plný spletitých rozhovorů.

Propracovaný systém tahových soubojů: Utkejte se s více než 200 různými příšerami v podmanivých tahových soubojích, chytejte mytická zvířata a následně je povolávejte do boje. Zvyšujte svou sílu a využijte ji k ovládnutí legendárních schopností zvaných „Cosmo Breaks".

Poznejte nezapomenutelné postavy: K dispozici vám je osm plně přizpůsobitelných hratelných postav, které pokrývají celou škálu fantastických dovedností i ras. Sestavte z nich hrdinský tým, který bude muset obětovat vše, aby zachránil svět, a pečlivě vybírejte z dvaceti odlišných tříd a spousty jedinečných dovedností. Osud vašich postav je možná zpečetěn, osud světa ale ještě ne.

Ručně kreslené dobrodružství vytvořené s péčí a vášní: Astria Ascending, od týmu složeného z vývojářů titulů jako Final Fantasy, Nier Automata či Bravely Default, nabízí plnohodnotný dabing v japonském a anglickém jazyce, jakož i tradičně animovaný, kompletně ručně kreslený dvourozměrný svět ozvláštněný dynamickým systémem počasí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments