Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

MechWarrior 5: Mercenaries kráčí na náš trh v krabici

Má českého vydavatele.

Vítej v roce 3015! Žít v téhle době je zatraceně skvělé. Lidstvo kolonizovalo tisíce hvězdných systémů, všude zuří válka a bojištím budoucnosti dominujou mohutné stroje známé jako bitevní mechové. Práce elitních pilotů těchhle kovových monstrozit je plná nebezpečí, ale počítám, že právě to sem přivádí takového po moci lačnícího „mechwarriora", jako jsi ty. Pokud toužíš střílet, demolovat, zadupávat... a slušně při tom vydělávat, tak si nastup!

Svět zkázy: Usedni do pilotního křesla stovek unikátních variant bitevních mechů, srovnávej s nimi se zemí celá města a decimuj početné armády nepřátelských jednotek.

Žeň se za pravdou: Jako vůdce žoldácké společnosti zrozené v plamenech destrukce sleduj stopu mezihvězdných intrik v touze dosáhnout slávy a odplaty.

Život žoldáka: Vypořádej se s nástrahami řízení rostoucí žoldácké společnosti - údržbou a pořizováním bitevních mechů počínaje a najímáním spojeneckých „mechwarriorů" konče.

Spolupracuj s ostatními: Bojuj po boku svých přátel v kooperativní hře až čtyř hráčů.

Akční sci-fi střílečka MechWarrior 5: Mercenaries vychází krabicově pro herní konzole PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox Series X / Xbox One 9. listopadu 2021, oznámil domácí vydavatel HYPE s.r.o.

Read this next