Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Farming Simulator 22 vítá hráče na americkém Středozápadě

Jaké to je v Elmcreeku?

Za necelé čtyři týdny si hráči budou moci ve Farming Simulator 22 vybudovat vlastní farmu v jednom ze tří jedinečných prostředí. Vývojář a vydavatel GIANTS Software vydává nový trailer a dojmy, aby v Elmcreeku přivítal budoucí farmáře.

Farmářův splněný sen: Elmcreek se inspiruje severoamerickou krajinou na Středozápadě. Hráči se mohou těšit na venkovskou idylu s čerpací stanicí, různými malými podniky, obytnou oblastí a nechybí ani baseballový stadion a bowlingové centrum. Farmáři začínají s malým kouskem půdy uprostřed toho všeho a mohou svou farmu rozšiřovat po mapě.

Watch on YouTube

Ve hře je 80 předdefinovaných polí různých tvarů a velikostí a hráči mají možnost vytvářet další. Díky novým produkčním řetězcům navíc mohou rozšířit své aktivity o různé továrny a vytvořit si tak celé obchodní impérium. Ve hře pro více hráčů (s podporou cross-platform) obývá několik farmářů různá místa na mapě a mohou spolu kooperovat.

Velké skály a ukryté jeskyně: Kromě zemědělství, chovatelství a lesnictví nabízí Elmcreek i novou, jedinečnou krajinu. Hráči mohou objevit obrovský kaňon s ukrytou jeskyní mezi velkými majestátními skalami. Rozdíly v nadmořské výšce pak vytvářejí nádherná místa pro pozorování okolí, jež nabízí pohled na železnice, řeky a potoky, které se proplétají krajinou.

Farming Simulator 22 vychází 22. listopadu na PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One a Stadia.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac

About the Author

Redakce

Contributor

Comments