Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ibérie Speciální edice aneb na cestu do Pyrenejí s Euro Truck Simulator 2

Nová krabicovka ohlášena.

Příznivci veleúspěšného herního simulátoru nákladní přepravy Euro Truck Simulator 2 od studia SCS Software se dočkají nového rozšíření Ibérie Speciální edice.

Ve speciálním krabicovém vydání najdete: DLC ETS2: Ibérie (recenze), DLC Special Transport, DLC Spanish Paint jobs Pack, DLC Portuguese Paint jobs Pack a tištěný oboustranný plakát.

Domácí distributor Comgad avizoval, že Euro Truck Simulator 2: Ibérie Speciální edice vyjde 7. prosince 2021 ve verzi s českými titulky.

V této edici zavítáte do vzdálených Pyrenejí, kde na ně čekají nová města, nové typy krajiny i nové výzvy. Se svým truckem se tak podíváte do Madridu, Lisabonu, Málagy a Olhãa, ale i do sluncem vyprahlých oblastí, zelených jehličnatých lesů a malebných horských městeček s nezapomenutelnými úzkými uličkami.

- Projedete se pouští Tabernas, které se často říká „jediná poušť pevninské Evropy", a propojíte Pyreneje se zbytkem Evropy díky dodávkám ze zdejších rušných přístavů.

- Budete rozvážet automobilové součástky i celá auta z různých automobilek do přepravních terminálů a užívat si přestávky na odpočívadlech a čerpacích stanicích vytvořených tak, aby připomínaly své skutečné protějšky.

- Prohlédnete si památky všech tvarů a velikostí, od středověkých hradů po sochy slavných osobností, a užijete si spektakulární pohled na pobřeží a ještě slavnější „Gibraltarskou skálu", která se nachází na druhé straně zálivu od pobřežního města Algeciras.

- Odemknete si úspěchy na službě Steam, které jsou dostupné pouze v Pyrenejích.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author

Redakce

Contributor

Comments