Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové drobky o Star Wars hře Quantic Dream

Zasazení a název.

Patrně si ještě vzpomínáte na zářijovou šuškandu o nové hře ze světa Hvězdných válek od Quantic Dream, slavných autorů Heavy Rain, Beyond či Detroit.

Dnes se vynořily další nepotvrzené drobky, pocházející původně ze show Grubbsnax od insiderského redaktora Jeffa Grubba a reportované posléze na Redditu.

Hra má být údajně zasazena do období éry High Republic, na což prý tlačilo Disney, držitel práv. Každopádně to nebude zase tak daleko od původní trilogie, pouze sto let před ní.

Zatím ještě neohlášený titul se má jmenovat zřejmě Star Wars Eclipse.

Dle některých dřívějších nálezů má obsahovat tradiční bojový systém (namísto mačkacích miniher v předešlých interaktivních filmech studia), což ladí s inzeráty tvůrců, kteří hledali někoho pro akční adventuru.

Vývoj má údajně vést nově otevřená pobočka Quantic Dream v Montrealu, ale potýkat se má s řadou potíží, jako je zastaralý engine či neschopnosti rozhodnout se, zda bude kladen důraz na hratelnost či na příběh. Design má být částečně založen na otevřeném světě, dokonce i s některými multiplayerovými prvky.

Teaser na hru má prý vytvořit firma Unit Image, která přichystala trailery na God of War, Far Cry 6, Beyond Good and Evil 2, Call of Duty Infinite Warfare, For Honor, Ghost Recon Breakpoint, Baldurs Gate 3 či třeba Death Stranding.

Read this next