Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jízdní řád přídavků do Age of Empires 4

Co kdy dorazí do úspěšné RTS?

Podle naší recenze to byla vyloženě sázka na jistotu, ale soudě dle počtu hráčů na Steamu a prodejnosti to mnohým vůbec nevadí a tento návrat slavné série real-time strategií si i tak užívají.

Microsoft proto publikoval jízdní řád, co do Age of Empires 4 pro PC chystá na nejbližší týdny a měsíce, resp. co naváže na jediný drobný update 7989 ze začátku tohoto týdne.

Podle článku na Xbox.com se připravuje větší zimní patch, který přinese vybalancování spousty věcí, více oprav a také klíčové vlastnosti, které si hráči přáli.

Například si volitelně půjde zapnout ukazatel vašeho skóre během hraní multiplayerových a skirmish zápasů, což pak může ovlivnit i způsob, jakým hrajete dál. Tlačítko pro Čínskou dynastii najdete na méně prominentní pozici a také bude překopána herní mini-mapa.

Příští velký update přijde někdy na jaře 2022 (bez bližšího upřesnění). Nabídne podporu uživatelsky vytvořeného obsahu a umožní tak převést vaše nápady ve skutečnost. Stále si budete moci užít práci jiných, např. unikátní mapy, modifikace atd.

Jaro také zažije start hodnocených sezón ve hře, které potrvají vždy dvanáct týdnů, dovolí soupeřit s ostatními živými hráči v žebříčku a získat herní odměny pro ty nejlepší.

Do budoucna se pak počítá ještě s možností sestavit si pořadí věcí k vybudování (jako ve starých dílech série), vylepšení statistického ukazatele jednotek, vylepšení horkých kláves, s cheaty, waypointy a vyladěním obtížnosti v podání počítačového protivníka.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Age of Empires IV

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments