Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zasněžený trailer a srovnávací video Farming Simulator 22

O podpoře řešení od Nvidia.

Farmáři si nemusí dělat hlavu kvůli rozlišení a počtu snímků, protože Farming Simulator 22 na PC bude obsahovat NVIDIA DLSS a NVIDIA DLAA.

Srovnávací video NVIDIA DLSS od NVIDIA ukazuje jasně viditelné zvýšení výkonu, zatímco nový herní trailer předvádí zasněženou krajinu alpského regionu.

Watch on YouTube

Díky DLSS (Deep Learning Super Sampling) bude Farming Simulator 22 ostřejší a plynulejší na systémech s grafickými kartami ze série GeForce RTX, které vylepší rozlišení, kvalitu obrazu i počet snímků.

Již tak oblíbená možnost DLSS umožňuje hráčům hrát Farming Simulator 22 například ve 4K, i když se renderuje pouze v rozlišení 1080p. DLSS zvyšuje počet snímků díky umělé inteligenci a vytváří nádherný, ostrý obraz ve vašich hrách. Výsledkem jsou vyšší počty snímků bez znatelného poklesu kvality obrazu oproti nativnímu 4K!

Novější technika DLAA je režim vyhlazování hran založený na umělé inteligenci pro uživatele, kteří mají trochu grafického výkonu navíc a chtějí vyšší úroveň kvality obrazu. Používá stejnou technologii, která pohání NVIDIA DLSS, a přináší ještě lepší grafiku ve hrách.

Watch on YouTube

Díky DLSS si farmáři mohou užít pohled na Erlengrat, kde sněhové vločky padají kvůli navýšení výkonu obzvláště plynule. Nový trailer k mapě zve všechny hráče do horské krajiny inspirované regionem evropských Alp. Po Elmcreeku, který je zasazen na americkém středozápadě, a Haut-Beyleronu, inspirovaném jižní Francií, se farmáři nyní mohou podívat na všechny tři mapy dostupné ve hře.

Farming Simulator 22 vychází 22. listopadu na PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac

About the Author

Redakce

Contributor

Comments