If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V prodeji je Farming Simulator 22, trailer k premiéře a výuka pro začínající farmáře

Dosud nejrozsáhlejší zemědělská simulace.

Zasejte na zlaté časy! Farming Simulator 22 právě vychází na PC a konzole. Vývojář a vydavatel GIANTS Software představuje dosud nejrozsáhlejší zemědělskou simulaci včetně celé řady nových funkcí. Od výrobních řetězců, které tvoří zemědělská impéria, až po hru více hráčů napříč platformami. Doprovodný premiérový trailer vypráví emotivní příběh o aspirujícím novém farmáři.

Cover image for YouTube video👨‍🌾 LAUNCH-TRAILER: "Farming will grow on you!" - Farming Simulator 22

Farming Simulator 22 obohacuje farmářský zážitek na všech úrovních: sezónní farmaření přidává (zasněžené) výzvy, výrobní řetězce dodávají větší hloubku, nové pozemní stroje pak větší zemědělskou rozmanitost a vylepšený design zvuku se stará o podmanivější zážitek.

Zcela nový budovací režim a nástroj pro tvorbu postav podporuje kreativitu a svobodu hráčů na třech odlišných mapách, inspirovaných jižní Francií, americkým středozápadem a regionem evropských Alp. Každý farmář si zde najde dokonalou krajinu, kde může vybudovat svou farmu a ponořit se do zemědělství, lesnictví a chovatelství. Záleží jen na hráči, jestli se bude soustředit na rozmanitou škálu plodin, anebo bude chovat krávy, ovce, slepice, prasata a koně - nebo dokonce včely. Díky hře více hráčů napříč platformami je navíc spolupráce snazší než kdy dřív.

Díky více než 400 autenticky digitalizovaným vozidlům a nástrojům od značek jako Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a spousty dalších se rozrůstá i zemědělský vozový park. Nové kategorie strojů farmářům umožňují zakládat bujné vinice a olivové sady. Řady plodin se rozrůstají o hrozny, olivy a jáhly.

Výuka pro začínající farmáře: Pokud hráči nemají žádné zkušenosti s farmařením, ať už skutečným, či simulovaným, možná budou hledat místo, kde se jim dostane rychlé pomoci. Právě proto vývojář a vydavatel GIANTS Software představuje Farming Simulator Academy. Academy nabízí výuku prostřednictvím textů a videí a má pomoci všem hráčům, kteří hledají rady ohledně rozmanitých počátečních výzev. Úvodní video připraví všechny nováčky na následující lekce.

Cover image for YouTube video🎓 Introduction to the Farming Simulator Academy!

Výukový seriál se bude postupně rozvíjet: Od „jak si založit úložnou pozici" přes „jak zasadit a sklízet hrozny" až po „jak funguje chovatelství koní" - výukový seriál pokryje většinu častých problémů aspirujících farmářů a zároveň bude brát v potaz přirozený pokrok začátečníků. Čím dál se dostanou, tím hlubší témata budou mít k dispozici.

Až bude půda obdělaná a první budoucí úroda začne klíčit, bude se Farming Simulator Academy postupně rozrůstat: GIANTS Software začíná se základy a v následujících týdnech a měsících bude seriál nadále rozšiřovat.

Christian Ammann, výkonný ředitel GIANTS Software, vydání hry hrdě komentuje: „Je to úžasný úspěch, který značí přelomový milník hned na několika úrovních historie naší firmy: Farming Simulator 22 je náš první titul, který si celosvětově vydáváme sami; je to ten nejrozsáhlejší díl série a je výsledkem našich obrovských ambicí, které podpoří naše plány realizovat do budoucna ještě větší potenciál. Není to jen milník, je to zároveň odrazový můstek."

Studio GIANTS Software vylepšilo i základy: Pokud jde o technickou stránku, nový GIANTS Engine 9 podporuje DirectX 12, NVIDIA DLSS, streamování textur a spoustu dalších optimalizací grafiky a výkonu na všech platformách. Zaručena je i oficiální podpora modů na PC a konzolích. Stejně jako u předchozích verzí sami vývojáři testují uživatelský obsah, aby pak tyto výtvory vydali zadarmo v herním centru modifikací.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac

About the Author

Redakce

Contributor

Comments