Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Psychologický thriller o zabité Martě má upřesněný termín

Drobný odklad + video.

Nebude to jen o hrůzách válečného konfliktu z pozdější fáze druhé světové na italském venkově, který svírají tuhé bitvy mezi spojenci a nacisty.

Giulia je dvojčetem Marthy, která byla nalezena zneuctěná a utopená. Její sestra se proto musí vypořádat s její ztrátou a najít pravdu, kdo za vraždou mladé ženy stojí, což bude provázet tajemný folklór smíchaný s pověrami. I Giulia, dcera německého vojáka, má ovšem svá tajemství, která raději skrývá.

Herní Toskánsko, inspirované skutečnými lokacemi a věrně odpovídající historickému kontextu, můžete svobodně prozkoumávat po svých, na kole nebo na lodi. Při svém putování najdete dobové noviny, telegramy či rádiové vzkazy.

Navíc tu bude kompletní italský dabing, možnost hrát si s panenkami při vzpomínkách či vyvolat si své pořízené fotky, jako se to dělalo v roce 1944.

Watch on YouTube

Temný psychologický thriller Martha is Dead z vlastních očí byl mírně odložen z konce 2021 na 24. února 2022, kdy vyjde pro PC, PS5, PS4 a Xbox, přičemž bude i krabicovka pro konzole od Sony.

Studio LKA, které se nebojí zabývat i složitými tématy (viz předešlý počin The Town of Light) slibuje vícevrstvé vyprávění postavené na Unreal Engine, včetně revoluční technologie MetaHuman pro zachycení intimního a vtahujícího napětí, které je prošpikované celou hrou.

PS5 verze má podporovat DualSense ovladač (pro tlukot srdce postavy a rozpoznání různého terénu) a 3D audio.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Martha Is Dead

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments