If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Herec vyzradil Resident Evil 4 remake i s prvním obrázkem

Označení tajné.

Takhle: Není to nějaké překvapení, protože spekulace o tom jedou už od loňského roku.

Ale americký herec DC Douglas určitě nebude od Capcomu pochválen, protože toto mělo zůstat tajné, než dojde k oficiálnímu oznámení, a podle smlouvy o tom neměl vůbec na veřejnosti hovořit. Zřejmě netušil, jak to v herní branži chodí, za což ho nemine pokuta.

Ve velmi nezvyklém kroku poslal někomu na sociální sítí soukromou odpověď, kde údajně figuroval vůbec první koncepční obrázek z remake Resident Evil 4 (přestože je přes to viditelný nápis, že to je tajný materiál). Plus potvrzení, že právě on v něm opět namluví Weskera, jako tomu bylo v originálu.

Jakmile si toho všimla média, Douglas v reakci smazal celý svůj uživatelský účet na Twitteru, avšak to už bylo pozdě, protože se to rozšířilo.

Japonský výrobce hry to zatím nijak nekomentoval, předpokládá se, že hru zamýšlí vypustit někdy v roce 2022 - pokud tedy plány neovlivnily změny studia, když v Osaka sídlící M-Two (složené z bývalých členů Platinum Games) údajně z větší části vystřídali jiní vývojáři.

Modernizace třetího dílu Resident Evil vyšla loni v dubnu, ale nesklidila takové ohlasy a prodeje, jako tomu bylo v případě oprášené dvojky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil 4

PS4, Xbox One, Nintendo GameCube, PS2, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments