Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už bylo odhaleno Porsche do Gran Turismo 7

UPDATE.

UPDATE - jak bylo slíbeno, Sony odkryla vůz Porsche Vision Gran Turismo, který byl vyvinut a navržen společností Porsche pouze pro účel zařazení do březnové PlayStation exkluzivity Gran Turismo 7. Jedná se o součást projektu, kdy slavné automobilky přicházejí s novými sportovními vozy, které se stávají virtuálním dárkem pro hráče této závodní série:

Watch on YouTube

Původní zpráva 2.12. - Během progamingového klání v Gran Turismo Sport, kterým je světové finále FIA Certified Online Championship, dojde k zásadnímu odhalení, co bude zajímat i ostatní.

V neděli 5. prosince odpoledne totiž zjistíme, co je tím tajemným modelem Porsche do březnového pokračování Gran Turismo 7.

Půjde o ten vůz, který je na obalu hry, vedle Mazda RX-Vision GT3 Concept.

Pravděpodobně půjde o hybrid, soudě dle jeho kokpitu, který se mihne během pár vteřin z okruhů Circuit de la Sarthe a Nurburgring v oficiálním teaseru výše.

Tento koncepční, ještě reálně neexistující vůz bude mít dvě sedadla přímo vnořená do trupu, opatřen samozřejmě bude logem série Gran Turismo a také číslovkou 72, což může být odkaz na rok, kdy se Ferdinand A. "Ferry" Porsche stal šéfem firmy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gran Turismo 7

PS4, PS5

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments