Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč kampaň Halo Infinite nedovoluje zopakovat mise?

Zatím + teaser na Halo The Series.

Vysoko hodnocené Halo Infinite neumí některé funkce, na které jsme běžně zvyklí z jiných her žánru, což nepochybně souvisí s doděláváním všeho na poslední chvíli.

Přestože vám hra po dokončení (absolvování závěrečných titulků) umožňuje svobodně prozkoumávat otevřený svět a pustit se do kterékoli vedlejší mise, na rozdíl od předešlých dílů si nelze zopakovat vybrané mise kampaně. Toho se dá dosáhnout jen vytvořením nové uložené pozice, ačkoli o vše nepřijdete, upozornil Polygon.

Pomocný kreativní ředitel Paul Crocker přiznal, že toto patří mězi věci, které dorazí až později v nějakém patchi.

"Hlavním důvodem toho je, že Infinite spadá mezi nelineární a otevřené hry, tudíž tato funkce pro nás znamená neuvěritelnou výzvu. Ne že by byla nemožná a nefungovala, ale prostě ještě zatím není hotova".

Studio 343 Industries se prý rozhodlo klást důraz na co nejvyšší kvalitu hry, s čímž souviselo i to, že se do ní nedonekončena nedaly přidávat další a další funkce. Sice to někoho zklame, ale tento přístup s přidáním něčeho později je prý pro všechny lepší (viz i co-op, který dorazí nejdříve na jaře 2022).

Crocker zatím nebyl schopen nastínit ani přibližné období tohoto patche s výběrem levelů, ale prý se na něm momentálně pracuje.

V noci ze čtvrtka na pátek bychom jinak měli vidět první upoutávku na TV seriál Halo The Series pro službu Paramount Plus ve 2022.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments