Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Premiérové ukázky ze seriálu Halo, her Suicide Squad či A Plague Tale: Requiem

+ videa Dying Light 2, Steel Rising či Somerville.

Paramount Pictures se praštili přes kapsu a soudě dle prvního traileru z TV seriálu Halo The Series do něj investovali značné prostředky. V příštím roce bude ke streamu exkluzivně na jejich službě Paramount+. Účinkují zde Pablo Schreiber (American Gods) coby ozbrojený voják a Jen Taylor si zopakuje svou roli ze hry jakožto Cortana.

Watch on YouTube

Na velmi svižnou hratelnost to vypadá dle premiérového čtyřminutového sestřihu z hraní Suicide Squad: Kill The Justice od Rocksteady. Pozitivní je, že stále platí datum v roce 2022:

Watch on YouTube

Studio Asobo přichystalo na The Game Awards debutové záběry z hraní A Plague Tale: Requiem, nástupce Innocence. Postavy tady běhají po květinami zarostlých loukách, na skalnatém pobřeží moře, mezi ptáky, prodírají se hlubokou špínou ve městě, vyhýbají se ničícímu se prostředí u hradeb a pro vše stále platí 2022:

Watch on YouTube

Jestli vás už nebaví všechny ty deníčky a pořady o polské parkúrové akci, dejte šanci alespoň povedenému oficiálnímu filmečku o utíkání před zombíky, který dokáže výborně navnadit na únorové vydání:

Watch on YouTube

Akční third-person RPG z období revoluce v Paříži od studia Spiders bylo upřesněno na červen 2022:

Watch on YouTube

Nic na své lákavosti neztratilo ani ve čtvrtém teaser traileru Somerville, sci-fi plošinovka (2022) od spolutvůrce Limbo a Inside:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments