If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hra Wonder Woman bude nečekaně jako Shadow of Mordor

Stručné ohlášení od Warner Bros.

Jedno z mála oznámení, na které nebylo dopředu vábeno ani neuniklo. Warner Bros na The Game Awards překvapili hrou Wonder Woman dle superhrdinských komiksů od DC - tedy už třetím takovým paralelně rozjetým projektem po Gotham Knights a Suicide Squad.

"V roli této ženy jménem Diana of Themyscira budete bojovat za to, abyste sjednotili válečníky z obou světů," praví popisek u krátkého, nicneříkajícího teaseru - samozřejmě zatím bez data vydání, takže na dříve než 2023 to netipujeme:

Cover image for YouTube videoWonder Woman - Official Game Announcement Teaser

Mnohem zajímavější je informace, že vývoj byl svěřen Monolith Productions, tedy studiu stojícím za Middle-Earth: Shadow of Mordor a Shadow of War.

Je potvrzeno, že půjde o singleplayerovou akční adventuru v otevřeném světě se svým originálním příběhem v DC Universe, kde se vše bude točit okolo sjednocení její rodiny z Amazonie a lidí z moderního světa.

Vše bude pohánět opět Nemesis systém, jako v Shadow of Mordor, díky čemuž budou moci hráči navázat hluboké vztahy jak s protivníky, tak se spojenci, kteří si budou pamatovat vaše činy, zatímco se snažíte přeměnit z heroické bojovnice v prověřenou vůdkyni. WB Games si mimochodem tento Nemesis systém letos v únoru patentovali.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wonder Woman

PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments