Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad Scorn skoro o rok na říjen 2022

+ frustrovaní vývojáři.

To, co bylo zamýšleno jako startovní konzolová exkluzivita pro Xbox Series X (a obsah lákající na Xbox Game Pass), nabralo další obří zpoždění. Zatímco jiné hry ohlášené v podobnou dobu, jako The Medium či The Ascent, už dávno vyšly, ne tak atmosférický surealistický horor z vlastních očí.

Ebb Software přiznali, že nestíhají, a že jsou donuceni odložit termín až na říjen 2022, tedy téměř o rok.

Stalo se tak v novém krátkém průletu prostředím:

Watch on YouTube

Ljubomir Peklar, kreativní šéf ze srbského studia před měsícem napsal naštvaně arogantní příspěvek na Kickstarter, za nějž se později omluvil.

Uvádělo se v něm, že se nic extra neděje, prostě jen pokračují ve vývoji. Scorn se prý dostalo do problémů kvůli přehnanému hypu a nezkušenému tvůrčímu týmu. Prý to je jiná situace než u Cyberpunk 2077, kde na vše tlačili akcionáři a marketing.

Pokud prý pro někoho absence komunikace představuje tak závažnou potíž, má to jednoduše vyřešit žádostí o vrácení peněz a je to. Ostatní si hru mohou zahrát, až prostě bude hotova.

Čtěte také: Proč je hororová příběhovka Scorn exkluzivitou Xbox Series X?, Podivná hororová hra Scorn se inspiruje H.R. Gigerem, 13 minut z hraní hororového Scorn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Scorn

Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments