Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

15 plných her zdarma má k Vánocům rozdat Epic Games Store

Začne to prý už brzy.

Ten, kdo v předstihu věděl o plných hrách k PS Plus a Xbox Live Gold v každém z několika předešlých měsíců, vyslovil další zasvěcenou predikci.

Obchod Epic Games Store prý bude od 16. prosince 2021 až do 6. ledna 2022 každý den rozdávat jednu velkou plnou hru zdarma.

Tvrdí to uživatel Dealabs s přezdívkou Billbill-Kun a zatím se to nedá ověřit, ale ladí to s tím, že Epic se rozhodl konkrétně neodkrýt hru na příští týden zdarma, pouze uvedl, že je tajná.

Rozdávání má fungovat tak, že každá z těch patnácti PC her bude k dispozici vždy jen po 24 hodin, než ji nahradí ta příští.

Začít to má údajně s japonskou akcí Shenmue III od studia YS Net a vydavatele Deep Silver. Nahradit tak má Godfall Challenger Edition a Prison Architect, tedy tituly, co jsou k mání nyní.

Cílem obchodu je logicky to, aby se tam lidé co nejčastěji vraceli a naučili chodit i nakupovat, jako to dělají na Steamu.

Epic podobné akce pořádal i v minulých letech, kdy se mu ve výsledku hodně vyplatily, co se týče náboru nových uživatelů, jejich útraty a nákladů na získání práv od výrobců, takže to nebude nějaký šok.

Watch on YouTube

Read this next