If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Neuhlídán severský datadisk Dawn of Ragnarok do Assassins Creed Valhalla

Proč to bude velké?

Ten večerní stream UbiSoftu, o němž jsme psali o víkendu, bude pouhou formalitou.

Aneb francouzský výrobce opět doplácí na únik, tentokrát bude muset praštit přes prsty čínské obchody, které to pustily ven předčasně. Radost z toho nebudou mít ani v Sony kvůli stejnému názvu s jejich PlayStation exkluzivitou God of War: Ragnarok.

Dawn of Ragnarok do Valhalla (se slíbeným druhým rokem dodatečného obsahu) má být nejvíce ambiciózním přídavkem v historii celé série Assassins Creed. Vyjít má přesně 10. března 2022, praví Reddit.

Příběh vás prý vezme do severské mytologie Nine Realms, která se ocitla pod hrozbou invaze království mrazu a ohně. Trpaslíci z Wat Alheim se nachází ve válce, během níž byl navíc unesen Odinův milovaný syn Badr, kterého se zmocnil nesmrtelný obr ohně Surut.

Aivor se tedy musí osobně zapojit, aby ovlivnil osud Odina, válku nad Severem a jak to dopadne s bohem moudrosti. Disponovat bude novou nadpřirozenou schopností blesku, když bude zachraňovat dítě a bohy před tím, než je spolkne katastrofa. Dříve datamineři zjistili i jiné vychytávky, jako je dočasná neviditelnost, možnost létat jako vrána či oživování protivníků.

Odsud se tedy vzaly ty přívlastky jako God of War DLC z před pár dny. Unikly dokonce už i obrázky:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments