Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Připlatíte si také za PC konverzi Final Fantasy 7 Remake Intergrade

+ HW nároky, PC screenshoty.

Skončila půlroční exkluzivita Sony, přichází neznámo jak dlouhá exkluzivita Epic Games Store, takže uživatelé Steamu odejdou s prázdnou.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade dorazí na PC už tento čtvrtek, 16. prosince, čímž naváže na vylepšenou PS5 edici ze začátku léta, která zase čerpala z PS4 předělávky z dubna 2020.

Watch on YouTube

Bohužel ten nešvar, který se týkal už Forsaken, nebude ojedinělý. Square Enix skutečně potichu rozjíždí novou cenovou politiku u všech svých nových PC titulů.

Za tuto hru tedy budete muset zaplatit o trochu více, než je běžné, a to 80 eur (nebo 70 dolarů a 65 liber). Zvláštní ale je, že poté, co se to koncem minulého týdne rozkřiklo, byla tato cenovka ze stránky obchodu raději odstraněna, což může ještě avizovat brzkou změnu...

Konverze má každopádně umět 4K rozlišení, HDR, ovladače kompatibilní s XInput a DirectInput, ovládání na myši s klávesnicí, i framerate až ve 120 na nabušených sestavách. Jinak samozřejmě budou součástí ty vychytávky, co byly už na PS5, jako DLC s Yuffie Kisaragi či Photo mód.

Square Enix také zveřejnili hardwarové nároky PC verze Final Fantasy 7 Remake Intergrade a první screenshoty z portu, který bude čerpat ze hry na PS5:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy VII Remake

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments