If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pohled na mapu kampaně Total War: Warhammer 3

+ vstupte do Slaaneshova světa.

Ze zmrzlých pustin Kesleva, přes vražedné hory Mourn až po izolované země Grand Cathay, zdejší bojiště bude velmi rozlehlé.

Tak Creative Assembly dnes okomentovali nové video, které nabízí první pohled na mapu kampaně z únorové strategie Total War: Warhammer 3.

Cover image for YouTube videoFirst Look Campaign Map | Total War: WARHAMMER III

Před pár dny zase přivítali hráče v zemi démonů živících se bolestí, dekandentních kultistů a velkolepých jezdců zkázy.

Slaanesh, nejmladší z bohů Chaosu, je oddán honbě za hojností, uspokojením, hédonismem, bolestí a amorálními rozkošemi, a to na úkor jakékoli jiné duše.

Arcipokušitel N'Kari prochází nesmrtelnými a smrtelnými říšemi, aby poznal vrcholné vzrušení a okusil extázi v té nejryzejší podobě. Tento vznešený démon je na bojišti extrémně mrštný a divoký a vyniká v lovu osamocených nepřátelských postav a jednotek. Jeho jedinečná pasivní schopnost Sklízeč duší ho vyléčí vždy, když v jeho okolí dojde k úplnému vyhlazení jednotky nepřítele, a jeho schopnost Ochotná kořist u nepřátel výrazně snižuje obranu a útok v boji zblízka, kvůli čemuž je pro ně obtížnější vyhnout se rychlé a bolestivé smrti. Slaaneshův herní styl: Slaaneshovi démoni využívají svou nepřekonatelnou rychlost a zbroj prorážející útoky k zasévání chaosu v řadách nepřítele pomocí taktiky „útok a ústup", než izolují jednotky od zbytku vojska a zasadí jim smrtící úder. Jejich armády získávají v bitvách zabíjením prchajících jednotek zdroj, který jim pak umožňuje využít tří schopností, jež doplňují jejich herní styl.

Na mapě kampaně se Slaaneshovy frakce s každým tahem snaží šířit požitářské poselství Temného knížete. K těmto mechanikám patří:

Slaaneshovy dary: Šlechtici a hrdinové Slaaneshe mohou nepřátelské postavy obdarovat sadou postihů, když je porazí v bitvě nebo proti nim použijí akce hrdinů. Svádění: Slaaneshova vojska mají možnost pomocí zvýšení svůdného vlivu násilně vazalizovat cílovou frakci. Vyznavači: Slaaneshovy armády mohou zajmout vyznavače, a to buď po bitvě, z kultů Chaosu, nebo pomocí požitků. Vyznavači pak Slaaneshovi umožňují vytvářet kulty a armády stoupenců a vazalizovat frakce.

Slaanesův přehled jednotek: Jelikož jsou Slaaneshovi démoni ztělesněním svého boha, jsou krutí, elegantní a okouzlující. Jejich hrozivým armádám velí panovační strážci tajemství a Slaaneshův zvěstovatel, jádro těchto vojsk pak tvoří lstivé a smrtící jednotky, jako jsou například démonky a zrůdy, a bleskurychlou jízdní podporu poskytují hledači srdcí a peklochodci

Cover image for YouTube videoEnter the World of Slaanesh | Total War: WARHAMMER III

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Total War: Warhammer III

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments