Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Autor seriálu Hra o trůny chválí Elden Ring

George R.R. Martin se vyjádřil o spolupráci.

Upřímně přiznává, že hry nejsou úplně jeho oborem, přesto si prý v minulosti užil strategické klasiky jako Railroad Tycoon, Romance of the Three Kingdoms a Master of Orion.

Autor TV seriálu Hra o trůny, George R.R. Martin, se na svém blogu vyjádřil k nadcházejícímu únorovému akčnímu RPG od From Software.

Před pár lety se mu prý Hidetaka Miyazaki společně s jeho neuvěřitelným týmem designérů a vývojářů Dark Souls ozval s tím, že by byli moc rádi, pokud by jim pomohl vytvořit příběhové pozadí a historii pro novou hru, na které právě pracují.

"Byly to na artworcích naprosto úžasné věci a po mě chtěli jen trochu vymyslet svět, který je hluboký, temný a rezonantní, aby se stal základem jejich hry. Protože takové vytváření světů miluji, i psaní jejich historie. Když jsem byl s částí takového světa hotov, poslal jsem ho do From Software... a výsledkem je neuvěřitelně vypadající Elden Ring"," rozplývá se.

Pokud byste si neradi pokazili zážitek při vlastním hraní, dejte si pozor na četné úniky z nedávného síťového testu. Někdo z něj vyzobal data na jailbreakované PlayStation 4 konzoli, kde byly úkoly a dabing, které odkrývají značnou část příběhu, včetně závěru hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments