If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

NVIDIA uvádí notebookové GPU: GeForce RTX 2050, MX570 a MX550

Co budou umět?

Požadavky na hardware se liší podle využívaných aplikací. Společnost NVIDIA proto rozšiřuje výběr o nové modely GeForce pro notebooky přicházející na jaře příštího roku.

K notebookovým GPU GeForce RTX řady 20 se připojuje GeForce RTX 2050. Podobně jako vyšší modely disponuje RT i Tensor jádry, která umožňují mimo jiné naši sadu funkcí včetně ray tracingu, NVIDIA DLSS a Broadcast. Nechybí ani NVIDIA Encoder nebo podpora funkce Reflex. RTX 2050 je také optimalizována pro využití s NVIDIA Optimus®, která poskytuje rovnováhu mezi dlouhou výdrží baterie a optimálním výkonem.

GPU NVIDIA GeForce MX570 je dosud nejvýkonnější z rodiny GPU MX. Díky energeticky úspornějším jádrům CUDA a vyšší rychlosti paměti než předchozí GPU z této rodiny přináší MX570 ve srovnání s nejnovějšími integrovanými grafikami rychlejší úpravy fotografií, střih videa a hraní her.

NVIDIA GeForce MX550 je nástupcem populární GeForce MX450. Díky většímu počtu jader CUDA a vyšší rychlosti paměti nabízí skokový nárůst výkonu a efektivity v úlohách spojených s úpravou fotografií a videa, mezi něž patří např. Adobe Lightroom nebo Premiere Pro. Oproti integrovaným GPU nabízí také vyšší výkon ve hrách.

Blog na toto téma najdete na GeForce.com. Další informace o plánovaných modelech notebooků s těmito GPU přinesou stránky našich partnerů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments