Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Manažer F1 potvrzen na léto a Jurassic World Evolution 2 na milionu kusů

+ odklad Warhammer Age of Sigmar.

Hned několik nových zjištění přinesly fiskální výsledky hospodaření od britského studia Frontier Developments.

Předně, jeho manažerská hra o stáji formule 1 bude venku někdy během oficiální sezóny 2022, která poběží od konce března do konce listopadu.

Má to být první z pravidelných her čerpající z licence, čili v příštích letech uvidíme její další ročníky. Ponoříte se v ní do "neuvěřitelně vzrušujícího světa tohoto vskutku globálního sportu".

S počátečním odbytem Jurassic World Evolution 2 zejména na PC nebyli tvůrci moc spokojeni (prodeje pod jejich předpoklady), což přičítali přeplněnému podzimu.

Nyní se však pochlubili, že tato budovatelská strategie s dinosaury dosáhla milionu prodaných kusů, prý hlavně díky silnému prosinci.

Do budoucna doufají, že hra bude těžit z červnového filmu Jurassic World Dominion a při té příležitosti do ní během roku vyjde několik tématických DLC.

Špatná zpráva se naopak týká Warhammer Age of Sigmar. Tato real-time strategie nevyleze v dohledné době, nýbrž až někdy v druhé polovině 2023.

Před investory a akcionáři to Frontier vysvětlili tím, že potřebují vylepšit kvalitu a trvanlivost hry, aby měla větší šanci stát se úspěšnou

Watch on YouTube

Read this next