Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sony stahuje z trhu kartičky pro PlayStation Now

Příprava na inovace služeb?

Na první pohled to jednoznačně působí jako příprava půdy na budoucí předělanou nabídku předplatného od Sony, přesně jak pravily prosincové spekulace o tzv. Project Spartacus.

Ve Velké Británii požádala obchodníky o odstranění papírových kartiček s předplatným PlayStation Now z celého trhu. Děje se tam tedy to samé, co v USA nastalo už koncem loňského roku, aniž by si toho někdo všiml.

Prodejci typu GAME tedy za kanálem dostaly příkaz, aby po 21. lednu už neměly na pultech nic k PS Now, ani různé propagační plakáty, stojany atd.

S touto zprávou přišel VentureBeat a považuje se to za "začátek konce" samostatného nabízení streamovací služby, která nikdy více neprorazila ani zatím není určena pro ČR.

Od jara má být údajně zabudována do mnohem populárnějšího předplatného PlayStation Plus, které prý přinese více úrovní dle toho, co přesně požadujete.

Sony se k tomu zatím oficiálně nijak nevyjádřila, ale má se za to, že to bude zčásti taková reakce na stále lákavější Xbox Game Pass od konkurence, i s poskytnutím prodloužených dem PlayStation her i knihovnou klasických her z předešlých generací PS1, PS2, PS3 a PSP.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments