Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

21. podcast: Mass Effect 3, PR praktiky a DLCčka

I o dvou nových válečných hrách a reakcích na Amalur.

Michal Jonáš, Miloš Bohoněk a Honza Doskočil se sešli o jednom dlouhém večeru, aby v jedenadvacátém podcastu českého Eurogameru okomentovali aktuální události na herní scéně a hlavně probrali plnou verzi Mass Effect 3.

Po nastínění, co za články chystáme na příští týdny a jak rozmary počasí vážně ohrozily chod webu, jsme se pobavili o čerstvě oznámeném Medal of Honor: Warfighter (8:00) a od něj odkročili k strategii Wargame: Evropská krize (15:00). Dozvíte se i to, proč by Miloš mohl být nápomocný jako konzultant při tvorbě dalšího dílu MoH.

Je lepší oznamovat hry brzy jako Diablo 3 a pak je dlouhá léta odkládat, nebo raději razit taktiku jako Valve a mlčet jako hrob, dokud hra není více hotová (17:45)? A co říkáme na politiku Activision, kteří vyhrožovali francouzskému blogu kvůli neochotě odstranit článek o úniku Black Ops 2 (24:50)? Stává se někdy něco podobného nám a proč se vyplatí mít dobré vztahy s výrobci her - rozpoutávají někdy kvůli recenzím peklo a jak s nimi probíhá zákopová válka přes Facebook? :)

Download the podcast

Přes ohlasy na naše hodnocení 6/10 pro Kingdoms of Amalur (35:00) jsme se prokousali k hlavnímu tématu tohoto podcastu, kterým je samozřejmě plná verze Mass Effect 3. Miloš měl možnost ji rozehrát a jeho letmé názory mají v tuto chvíli, pár dnů před vydáním, cenu zlata (42:20). Také odpověděl na některé vaše otázky.

Závěr pak patří polemice nad prvním DLC pro ME3, proč zrovna tato příběhově důležitá postava je dokoupitelná bokem (52:00) a díky čemu vznikla polooficiální čeština (58:30).

Děkujeme za poslech, starší díly podcastu jsou k dispozici zde nebo z levého menu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments