If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

AC: Brotherhood neporazil Black Ops

Na PC ovšem vyhrál Football Manager.

Jsou známy výsledky prodejů v Británii za minulý týden a Call of Duty: Black Ops se stále drží v prodejnosti neochvějně na první pozici. Neohrozilo ho ani vydání Assassin's Creed: Brotherhood nebo Need for Speed: Hot Pursuit.

Novinka od Ubisoftu získala v žebříčku prodejnosti druhé místo, následovaná závodní hrou od Electronic Arts. Ačkoliv prodeje Call of Duty: Black Ops klesly o 80 procent oproti těm z prvního týdne, pořád je to dost na vedoucí místo. Konkrétně se Black Ops prodalo o 63 000 kusů víc než AC: Brotherhood. Ubisoft ale nemusí být zklamaný, jde stejně o nejlepší start v celé Assassin's Creed sérii.

Co se týče platforem, převahu v prodejnosti AC: Brotherhood měl tradičně Xbox 360 (v Británii je stejně oblíbený jako v USA) a to v poměru 55 procent proti zbytku patřícímu PS3.

Hodně zajímavý je ale žebříček PC her. V něm už spadlo Call of Duty: Black Ops na druhé místo a muselo se poklonit novému vítězi - Football Manager 2011. Z toho je dost patrné, jak rozdílný je PC herní trh.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Brotherhood

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments