Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Activision oznámil Apache: Air Assault

Áčkový simulátor helikoptéry.

Společnost Activision oznámila práci na hře Apache: Air Assault, což by měl být bojový simulátor helikoptéry, který vyjde pro PS3 a X360.

Jako vývojáři na Apache pracují Gaijin Entertainment pocházející z Ruska a dokončit hru by měli na podzim. Gaijin Entertainment jsou známí díky oblíbené letecké akční hře IL-2 Sturmovik: Birds of Prey.

Jako hráči budete v Apache "zabraňovat teroristickým útokům tak, že je vystřílíte z nebes v nejnásilnějších válečných oblastech". Ehm.

Ve hře bude 16 misí rozdělených do několika částí. Na pobřeží Afriky budete mít za úkol sestřelovat vzdušné i pozemní cíle, proletíte se nad horami ve Středním východu nebo nad džunglemi ve Střední Americe. Nastavit si pak můžete arkádové ovládání pro méně zručné řidiče helikoptér, nebo realistický mód pro zanícené letce.

V Apache: Air Assault nebude chybět ani kooperativní kampaň, kdy můžete ještě s někým ovládat jednu helikoptéru jako kopiloti. V klasickém multiplayeru nebude chybět deathmatch, mód Ground Attack, Capture the LZ a Ground Strike.

David Oxford z Activision Publishing říká, že hra "nabídne zábavu pro vojenské fanoušky, stejně tak i pro fandy leteckých simulátorů". Apache je ale určen i "obyčejným hráčům, kteří prostě chtějí vyhazovat věci do vzduchu". Ehm.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Apache: Air Assault

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments