If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Akční RPG Trinity: Soul of Zill O'll

Nelinární příběh a fantasy rámec.

Během příštího roku se exkluzivně na PS3 objeví také akční RPG od firmy Koei s názvem Trinity: Soul of Zill O'll. V jeho příběhu bude mít zcela klíčovou roli věštba, že současný král zahyne rukou svého potomka… asi není v tomto kontextu od věci zmínit, že pro potřeby hry půjde o krále Balora, který se mezi svými poddanými netěší dvakrát dobré pověsti.

Na hráče, který zde bude muset naplnit proroctví, má čekat rozlehlý fantasy svět se spoustou questů pro splnění, a zajímavá možnost ovládat tým tří hrdinů, mezi kterými se bude možné přepínat. Čeká na vás válečník, čaroděj a zabiják, přičemž správným využitím jejich unikátních dovedností budete moci v boji vytvářet specifická komba.

Bez zajímavosti není info o hodně interaktivním prostředí, kde bude možné nalézt nové cesty kupř. zničením překážejících objektů, nebo danou lokaci vhodně cíleným kouzlem zapálit či zmrazit. Projdete si spoustou dungeonů, střetnete řadu mytologických kreatur a také NPC, jejichž největší kumulaci lze očekávat ve městech. Na závěr snad ještě poznámka k údajně nelineárnímu převyprávění příběhu, který se má odehrávat před původní Zill O'll hrou, vydanou však pouze v Japonsku.

Níže je ke zhlédnutí první trailer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PS3
About the Author
Comments