Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Alan Wake je plně hratelný od léta 2009

Skoro rok probíhá vylaďování.

Remedy serveru GamesIndustry sdělili, že příchozí, dlouho očekávaný thriller Alan Wake, je plně hratelný už od června předešlého roku.

"Celá hra byla plně hratelná již v období E3 2009, další čas jsme ovšem věnovali jejímu vybalancování a dalšímu vyladění a zdokonalení. Současné hry jsou velice nákladné a ty od Remedy musí stát za vynaloženou investici, aby se herní veřejnost měla důvod k našim značkám vracet."

Jenom dvě poznámky: Alan Wake byl poprvé představen na E3 roku 2005 a ve vývoji je tak předlouhých šest let! Že by tedy přeci jen něco bylo na těch drbech, podle nichž se údajně velmi dlouho řešil problém s plynulým rozpohybováním hry na X360, že to zabralo téměř rok, jak říkají Remedy?

A jak to vidí Remedy s další generaci konzolí? "Máme za to, že většina vývojářů nemá důvod vyhlížet nové konzole. Stále je tu spousta možností, co dělat na stávajícím hardwaru, tedy na konzolích Xbox 360 a PS3. Nemyslíme si, že další technologický skok je aktuálně třeba, obzvláště s nástupem Natalu a dalších zařízení, které by mohly prodloužit životní cyklus současných herních systémů".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Comments