Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Alien Breed Evolution jako hra ke stažení

Remake amigácké klasiky od Team 17.

Vývojářské studio Team 17, zodpovědné mimo jiné za kultovní sérii Alien Breed z Amigy, připravuje projekt Alien Breed Evolution, vycházející z intencí a herních mechanismů původního díla. Má jít o herní remake, který zkrátka bude věrný koncepci kdysi tolik úspěšného originálu.

Alien Breed Evolution bude ovšem distribuován pouze digitální cestou, takže se jako cílová stanice nabízejí konzole PS3 a X360, resp. služby PlayStation Network a Xbox Live. Potažmo samotné PC, kam Alien Breed v minulosti již zavítal. Nicméně Team 17 ještě nepotvrdil platformy ani přesné datum vydání své hry.

Opět tedy půjde o nesmírně intenzivní střílečku, na kterou budete nahlížet shůry, o akci poháněnou Unreal 3 enginem. První obrázky vyhlížejí opravdu zdařile.

Tvůrci slibují singleplayerovou kampaň a také kooperativní snažení, jakkoliv tady stále není zřejmé, jestli půjde o možnost lokální nebo online výpomoci. Samozřejmě znovu můžeme čekat střet ostřílených mariňáků a armády alienů, ostatně právě filmoví Alieni měly být svého času pro tuhle hru inspirací.

V dohledné době bychom se měli dozvědět další detaily.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alien Breed Evolution

Xbox 360

Alien Breed: Impact

PS3, PC

About the Author
Comments