Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

VELKÝ NÁVOD na Alien Isolation - přidána 10. - 13. mise

Past, neutralizace nebezpečí, syntetické řešení a konzultace.

Kapitoly návodu

Vetřelec patří mezi nejdiskutovanější hry začátku podzimu, vedle Shadow of Mordor a The Evil Within, když sklízí slova uznání za odvážný odklon od běžné střílečkové hratelnosti, který se nakonec vyplatil (recenze, lets play, druhá strana mince).

Rozhodli jsme se na to zareagovat přípravou bonusového obsahu ve spolupráci se známým vydavatelstvím Prima Games, které tvoří oficiální příručky k většině her ještě před jejich vydáním, a s domácím distributorem Comgad. Publikujeme vlastní rozsáhlý návod v češtině na všech osmnáct kapitol tohoto poměrně dlouhého survival hororu.

První díl přineseme již o nadcházejícím víkendu a poradí vám, jak přežít hon kočky s myší v několika úvodních misích: Případ se uzavírá - Prozkoumejte Torrens, Vítejte na Sevastopolu a Setkání. Na ně pak naváží všeobecné tipy a takto bude návod průběžně rozšiřován až do Vánoc.

"O překlad návodu z angličtiny se postaral jeden z překladatelů hry Alien: Isolation, takže pochopitelně dodržuje terminologii hry," komentoval spolupráci Milan Czarnowski, ředitel Comgadu. "Přeložený návod pak ještě prochází hlavní tester hry, který kontroluje nejen dodržování terminologie, ale také správnost návodu, protože má celou hru ještě v živé paměti."

Čtenáři si tak mohou být jisti, že se v návodu vyskytnou totožné výrazy jako v oficiální české lokalizaci PC verze Alien Isolation. To nebývá zvykem a pomůže to ve srozumitelnosti i orientaci, což se hodí, zvlášť když ve hře hraje roli každá vteřina.

Autor návodu: Prima Games pro Eurogamer

Překlad do češtiny: Filip Ženíšek (Comgad)

Editor: Jan Doskočil

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alien: Isolation

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments