If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Aliens: Colonial Marines žijí

Šéf Gearboxu potvrdil i práce na RPG.

Aliens: Colonial Marines, poslední dobou často protěžovaná střílečka od Gearboxu, je stále ve vývoji, jen nestihne letošní rok. Oficiálně to potvrdil šéf firmy, Randy Pitchford. Ještě ten samý večer pak Sega stihla potvrdit, že se stále pracuje i na RPGčku ze světa Aliens, které kutí Obsidian vedle svého dalšího RPGčka.

Připomeňme, že Aliens: Colonial Marines byli oznámeni před třemi roky, vloni je pak Gearbox poprvé představil novinářům a také ihned posunul na léto letošního roku. V zimě ale začaly kolovat spekulace o tom, že spolu s Aliens RPGčkem se majitel licence, tj. Sega, rozhodl utnout financování hry.

A ještě v únoru přineslo jindy velmi spolehlivé Variety zprávu o tom, že s oběma hrami vydavatel počítá, ale kvůli neschopnosti vývojářů plnit zadané milníky je prý v pozdější fázi vývoje přesune do jiného studia.

Jak se ukazuje, nic z toho naštěstí střílečku, která by mohla de facto přímo konkurovat Aliens vs. Predator, nestihne. Stejně tak zřejmě ani ne již zmiňované RPGčko. A co víc, Pitchford navíc potvrdil, že Colonial Marines vyjdou zároveň ještě pro Nintendo DS, byť tuto verzi má na starost jiné studio.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Aliens: Colonial Marines

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments