Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Aliens vs. Predator v Německu nebude

Oznámila to Sega - je moc brutální.

Německo je, co se týče videoher, velice přísná země. Stejně tak je přísná USK, což je komise, která uděluje v Německu značky věkové přístupnosti her. A jak se zdá, Aliens vs. Predator je na ni moc brutální. Sega by tedy od USK razítko s přístupností nedostala a společnost odmítá v Německu prodávat hry bez vyznačené přístupnosti. Prodej takových titulů je totiž velice omezený a dostaly by se tak k velice malému počtu potencionálních hráčů.

Sega dále ve svém tiskovém prohlášení tvrdí, že hra Aliens vs. Predator nebude zvlášť přizpůsobena pro německý region, protože byla designována tak, aby odpovídala celé sérii Vetřelci vs. Predátor, a jakékoliv úpravy by i změnily to, jak má hra vypadat a už by to prý nebylo ono. Hra je prostě určena pro dospělé hráče a tečka, říká víceméně Sega.

Proč se rozhodla neuvést Aliens vs. Predator za těchto podmínek na německý trh je celkem nasnadě. Sega by musela investovat do překladu a hru by si pak stejně nekoupilo tolik lidí, aby jim tato investice vydělala.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Aliens vs. Predator (working title)

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments