Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Asi se už pracuje na Gears of War 3

Cliffy B. má ještě spoustu příběhů.

Bylo to v listopadu roku 2006, pouhých pár týdnů poté, co vyšel první díl Gears of War, kdy marketingový viceprezident Microsoftu Jeff Bell řekl, že Gears of War bude trilogie. Od té doby se na to trošku pozapomnělo, dokonce Epic i Microsoft popírali existenci Gears of War 2 až do oficiálního ohlášení pokračování na 2008 Game Developers Conference. A to i přesto, že o dvojce mluvil tvůrce série Cliff Bleszinski na stejné konferenci rok předtím.

Podobné mlžení probíhá i nyní co se týče Gears of War 3. Epic a Cliffy B. tvrdili, že k hrám přistupují jednotlivě, a že rozhodně není žádný plán pro uzavřenou trilogii (asi aby mohl vzniknout i Gears of War 7). Cliff Bleszinski ale v britské edici Official Xbox Magazine jednak popřel zvěsti, že by měl dělat na hororové hře ve stylu Silent Hillu a řekl, že se ještě nějakou dobu hodlá věnovat sérii Gears of War.

"Zatím existují pouze dva díly," říká v časopisu. "V rámci krycích stříleček se dá ještě vymyslet spousta věcí a v univerzu Gears se dá vyprávět ještě spousta příběhů. Ještě mě to bavit nepřestalo."

Příběhové rozšíření Gears of War teď čeká fanoušky s datadiskem Gears of War 2: Dark Corners, která kromě multiplayerových map bude obsahovat i singleplayerový segment, který byl původně z dvojky "vystřižen". K dostání bude 28. července na Xbox Live.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gears of War 2

Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments