Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bude demo Assassin's Creed 2?

Plus úvahy o kooperativním módu v trojce.

V posledních dnech vede na titulních stránkách herních magazínů po celém světě blížící se Assassin's Creed 2 a dnešek nebude výjimkou: na naší výstavě Eurogamer Expo totiž UbiSoft prozradil, že nepočítá s vydáním hratelné demoverze.

Tvůrci jsou očividně přesvědčeni, že hra bude mít dost úspěchu i bez ní. Navíc u titulů s otevřeným herním světem obvykle platí, že pro vývojáře bývá technicky docela náročné tuhle "sandboxovou" podobu hry nějak zkomprimovat a ořezat tak, aby hráčům neukázali příliš mnoho - anebo naopak příliš málo.

Philippe Bergeron z UbiSoftu také prozradil, že v plánovaném třetím díle autoři docela vážně uvažují o multiplayerovém módu. Konkrétně je zajímá hlavně to, zda by třeba trojku nešlo celou odehrát kooperativně ve dvou lidech.

A na závěr jedna pikantnost: v celém Assassin's Creed 2 na vás bude čekat na devadesát tisíc řádků dialogů. Už aby to tu bylo. Nezapomeňte, dvojka vychází pro Xbox 360 a PlayStation 3 už 19. listopadu, PC verze bude následovat začátkem roku 2010.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed II

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments