If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Úniky z Assassins Creed 2 a Splinter Cell

Eziových a Samových jedenáct vteřin slávy.

Během šílenství, jaké herní vydavatele i novináře každoročně zachvátí dny před i po veletrhu E3, se může stát ledacos. Ale věří někdo opravdu tomu, že jedenáctivteřinový úryvek z pondělního traileru k Assassins Creed 2 se na FTP serveru UbiSoftu objevil náhodou?

Daleko spíš jde asi o video, které vydavatel do éteru úmyslně pustil předčasně, aby pro svoji hru získal i víkendové hlavní stránky herních časopisů. Tak jako tak ale nezbývá, než se na něj podívat v HD kvalitě na Eurogamer TV a těšit se na pondělí večer, kdy bude ze hry vydán plnohodnotný trailer a spolu s ním i první oficiální obrázky.

Na svět se předčasně dostalo také něco z dalšího hitu letošní E3 z dílny UbiSoftu, konkrétně špionážní third-person akce Splinter Cell: Conviction. Krátký úsek pochází z renderovaného traileru, který bude v plné verzi vydán v noci z pondělí na úterý.

Sam Fisher překvapí jednotku policistů či lépe řečeno jakéhosi speciálního týmu. Těžko říct, kdo je ten nebožák, jehož hlava bezvládně klesne na klaviaturu, jisté ale je tolik, že Sam Fisher na straně zákona - alespoň toho právního - tentokrát stát nebude.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed II

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Splinter Cell: Conviction

iOS, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments