If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassin's Creed 3 a viktoriánský Londýn?

Novináři zase perlí.

Někdy jsou novináři prostě k zulíbání. Šéf vývoje Assassin's Creed: Brotherhood, Patrick Plourde, je dnes odpoledne třeba hojně citován v souvislosti s tím, že by se Assassin's Creed 3 mohlo odehrávat ve viktoriánském Londýně. Blbost.

Bohužel jde o trochu účelnou dezintepretaci, která má svůj původ v čerstvě otištěném rozhovoru na serveru GamesRadar. Jeho redaktor vývojáři položil následující otázku: "Chápu, že nechcete odhalit, kde se bude Assassin's Creed 3 odehrávat, ale můžete uvést nějaké osobní favority? Něco nahodím, co třeba viktoriánský Londýn..."

A odsud už se to veze, protože Lourde se takového nápadu ze slušnosti chytl, odvětil, že na nočním stolku mívá často holmesovky od Arthura Conana Doyla a že hra by v této historické době připomínala spíš Jamese Bonda než Batmana. To všechno je v rovině teorie prima, ale když z toho pak vznikají titulky typu, ehm, "Assassin's Creed 3 ve viktoriánském Londýně?", zbytečně se tím podněcuje představivost hráčů. Takže, kde byste trojku nejraději viděli vy?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed II

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments