Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Základní Bad Company 2 bez mod podpory

A také s absencí hry přes LAN.

V interview pro německý časopis GameStar vyjevili tvůrci příchozí střílečky Battlefield: Bad Company 2 některé zajímavé detaily. Jako třeba skutečnost, že hra ve své základní prodávané verzi nebude mít podporu pro vytváření modů, jinými slovy budou zde chybět potřebné modifikační nástroje.

Tvůrci přitom uvedený krok odůvodňují tak, že se primárně soustředili na dosažení co nejvyšší kvality produktu. Jinými slovy dali tomuto aspektu přednost před vypuštěním zabugovaného, průměrného titulu, byť s možnostmi pro mod scénu. Nicméně připouštějí, že po vydání Bad Company 2 může být mod podpora ještě dodatečně přidána… což se koneckonců týká také LANu, který bude též absentovat.

Mezi novými nápady se objeví kooperativní režim Squad Deathmatch, kde čtyři hráči v rámci jednoho týmu bojují proti třem dalším týmům. Zde se hodí připomenout, že v PC verzi bude moci být online větší počet hráčů než na konzolích a že tato verze bude navíc, díky podpoře DirectX 11, i mnohem lépe vypadat. Další info již najdete na téhle stránce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield: Bad Company 2

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Comments