If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Předplatné DLC do Max Payne 3 za dalších 30 dolarů

Troufalý Rockstar Pass pro 7 balíčků do konce roku.

Všichni chtějí napodobit úspěch Call of Duty s jeho předplacenou službou Elite, která dost možná mohla být ziskovější než základní hra. Jenže ostatní nejsou Call of Duty a v tuto chvíli ještě nikdo z řad veřejnosti netuší, jak vlastně multiplayer Max Payne 3 dopadne a kolik lidí ho bude hrát, tudíž dnešní nabídka Rockstar se zdá být přinejmenším troufalou.

Pokud si k původní hře přikoupíte ještě tzv. Rockstar Pass za dalších 30 dolarů (PC/PS3) nebo 2400 Microsoft bodů (X360), získáte přístup ke všem sedmi již naplánovaným přídavkům pro Max Payne 3 s 35% slevou oproti jejich pořízení separátně v obchodu přímo ve hře.

Vše odstartuje v červnu Local Justice Map Pack s novým levelem Police Precinct pro módy Gang Wars, Deathmatch, Team Deathmatch a Payne Killer, i se dvěma dalšími mapami, avatary či MP výzvami.

Během léta na něj naváží DLC nazvaná Disorganized Crime Map Pack, Deathmatch Made In Heaven Mode Pack, Hostage Negotiation Map Pack, New York Minute Co-Op Pack a na podzim vše zakončí Painful Memories Map Pack a Trickle Down Economics Map Pack.

Pokud si to shrneme, za základní hru Max Payne 3 dají Američané 60 dolarů a za multiplayerové předplatné dalších 30 dolarů, takže jsme na celkové částce 1710 Kč. Ptát se, proč to všechno není obsaženo rovnou na DVD, je už asi zbytečné.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Max Payne 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments