Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Batman Arkham Asylum na PS3 později

V ČR to kompenzuje sběratelská edice.

Za vysoké zdi arkhamského blázince nahlédnete s mírným zpožděním, zjistil obchod Xzone, aspoň pokud máte doma PlayStation 3. Pro ní měla akční hra Batman Arkham Asylum původně vyjít dnes, souběžně s tou xboxovou, která je již venku (jak u nás, tak ve světě). Příchod PS3 verze do České republiky se ale posunul na příští týden.

Důvodem má být chyba na straně Eidosu, který jaksi pozapomněl na várku, která měla zamířit na náš trh. Což asi nebylo tak těžké, když v zahraničí je o tuto vysoce hodnocenou hru enormní zájem.

"Jako kompenzaci za čekání dáme zákazníkům na PS3 sběratelskou edici za cenu té standardní," uvedl Eurogamer.cz Chalid Himmat, produktový manažer distribuční společnosti Cenega Czech. Sběratelské edice se nedostanou úplně na všechny, ale pro většinu předobjednávek ano.

Jeví se to jako výhodné odškodnění. Tato Collectors Edition, tím pádem sehnatelná za 1299 Kč, obsahuje speciální krabici ve tvaru netopýra, čtrnáctipalcový Batarang se stojanem, bonusový disk s dokumenty o vývoji, přístup k dodatečné stažitelné mapě Crime Alley pro mód Challenge a padesátistránkový lékařský žurnál o pacientech léčebny (postavách ze hry) v pěkném koženém obalu. Obrázek všeho ve sběratelské edici si prohlédněte zde.

Recenzi Batman Arkham Asylum si na Eurogameru přečtete velmi brzy (zatím čtěte E3 dojmy); PC verze s podporou PhysX vyjde v polovině září.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Asylum

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments