Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Batman uloupil samé vysoké známky

Jedna z nejlépe hodnocených her roku.

Dnes v 15 hodin odpoledne vypršelo embargo na webové recenze Batman: Arkham City ve světě, přestože v Evropě vyjde až za týden. A z nich je zřejmé, že jde o jednu z nejvýše hodnocených her celého roku.

Kdo dal desítku? Game Informer, GamesRadar ("Pětkrát větší a milionkrát lepší než oceňovaný předchůdce, takže si to spočítejte sami"), 1UP, GiantBomb ("Nejlepší systém pro souboje na blízko se ještě zdokonalil a záběr města udržel věci zajímavými"), VideoGamer ("Rozsáhlá, plná intrik a láskyplně detailní, hodna ikonické postavě"), G4TV ("Jedna z nej her, co kdy byly vytvořeny") a The Telegraph.

95% si hra odnesla od IGN ("Není pouze lepší než Arkham Asylum, ale i lepší než většina ostatních her na trhu"), GameTrailers, Joystiqu ("Nej superhrdinská hra s Batmanem všech dob v překrásném světě"), CVG, PlayFront a NowGamer.

Devítkou zakončili recenzi na britském a německém Eurogameru ("Minule nám dali hrdinu, teď k tomu přidali i jeho hřiště"), GameSpotu, EDGE, OXM UK, Metro či IncGamers. Níže šlo jen Destructoid, ale to je už tradice.

Nový startovní trailer

Náš recenzent Pavel Oreški už nového Batmana hraje (viz foto originálky, ke které můžete mít i dárky) a recenzi publikujeme někdy v průběhu příštího týdne. Nezapomeňte se mrknout na úvodních 15 minut z noci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments