If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battle.net bude spolupracovat s Facebookem

Import přátel bude dostupný i v betě.

Blizzard, který má svoji vlastní herní síť Battle.net, oznámil spolupráci s Facebookem. Jak jistě víte, společně se StarCraftem 2 bude spuštěna nová verze Battle.netu. Ta bude obsahovat spousty vylepšení, ale především také nové sociální funkce - seznamy přátel, chat, profily atd. A nově Blizzard oznámil, že Battle.net bude spolupracovat s největší sociální sítí na světě - Facebookem.

Integrace bude ze začátku spočívat v tom, že si budou moci hráči StarCraftu 2 přidat do svého Battle.netového seznamu přátel i své přátele z Facebooku.

Paul Sams z Blizzardu komentoval tuto spolupráci následovně:

“Jsme potěšeni, že můžeme spolupracovat s Facebookem na integraci jejich platformy do Battle.netu. Tím zlepšíme sociálně - zábavní zážitky našich hráčů. Tato nová funkcionalita ještě více zjednoduší propojování přátel na Battle.netu a umožní jim hrát StarCraft 2 a budoucí tituly Blizzardu společně.”

V brzké době by se měla tato funkcionalita objevit v aktuálně probíhající betě StarCraftu 2 a následně bude dostupná již při vydání hry. Další informace a detaily o této integraci mají být oznámeny později.

Připomeňme, že StarCraft 2: Wings of Liberty vychází 27. července tohoto roku. Multiplayerové betaverze stále probíhá a své štěstí o získání beta klíče můžete zkusit na této české fanstránce, kde o ně probíhají časté soutěže.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

StarCraft II: Wings Of Liberty

Video Game

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments