Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přiblížení Battlefield 3 Back to Karkand

Obrázky z toho DLC zdarma.

Pokud si předobjednáte velmi očekávanou hru Battlefield 3, dostanete k ní zdarma přídavek ke stažení s názvem Back to Karkand. To se vědělo už nějakou dobu. EA ale konečně zveřejnili obrázky a o přídavku se rozpovídali.

Back to Karkand bude kompilací nejoblíbenějších map z původního Battlefieldu. Konkrétně jde o čtyři mapy s názvy Battlefield: Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman, a Sharqi Peninsula.

"Jde o jedny z nejlepším map, které jsme kdy vytvořili," říká Niklas Fegraeus, hlavní designér. "Potvrzují nám to všechny statistiky a také názory hráčů." V původních mapách bylo nahráno celkem 25 000 lidských let, což o něčem vypovídá.

Samozřejmě, nebudou to jen překlopené mapy z roku 2005. Všechny budou využívat možností enginu Frostbite 2, což znamená - mnohem větší destrukce prostředí. "Pamatuji si jednu budovu na náměstí, kde se mohli hráči velice efektivně bránit. Teď stačí vzít RPG a celou tu budovu zničit," vysvětluje změny Fegraeus.

Kromě toho, že se vrátí mapy z Battlefield 2, vrátí se do nich i staré známé zbraně a vozidla. První obrázky z tohoto DLC:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments