Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield 3 na dnech NATO v Ostravě

V areálu přehlídky si ho můžete zahrát.

EA Czech se podařilo domluvit s organizátory přehlídky sil Severoatlantické aliance na spojení s tématicky podobným předvedením Battlefieldu 3.

Příští víkend 23. - 25. září se na letišti Leoše Janáčka Ostrava uskuteční populární Dny NATO, kam se prý chystá až 200 tisíc účastníků. Ti jako první v ČR dostanou šanci vyzkoušet si hru Battlefield 3. Update - čtenáři EG opravili info z tiskovky EA: hra se dala hrát už před týdnem na narozeninách Alzy.

V centru areálu přehlídky totiž naleznou expozice Battlefield 3 s množstvím herních stanic přístupných pro každého. Kolik stanic to bude a která platforma, to EA na náš dotaz zatím nemohli upřesnit.

Každopádně půjde o noční singleplayerovou misi v Teheránu s názvem Operation Guillotine - tedy žhavý materiál, který si teprve v těchto dnech zkusili přední zahraniční novináři a který byl v traileru z minulého týdne. Ve volném čase si tam prý BF3 otestují také piloti stíhaček spojeneckých armád.

Dny NATO má být největší akcí svého druhu v Evropě a letos se ji zúčastní armády šestnácti zemí světa v čele s jednotkami USA, Velké Británie, Německa a Francie. Na programu má i ukázky těžké vojenské, policejní i záchranářské techniky, výcviku speciálních jednotek či leteckou exhibici.

Pokud se vám nechce čekat a nemáte to daleko do Bratislavy, zajeďte tam už tento víkend na IstroCon 2011, kde hratelný Battlefield 3 rovněž bude, stejně jako Mass Effect 3 - pozvánka od EA zde.

Read this next