Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyšel patch pro Fallout New Vegas

Konec profláklým bugům?

Update (17:27): Tak tohle byl až nečekaný fofr. Bethesda právě oznámila, že PC patch pro Fallout: New Vegas už je venku a všem hráčům by se měl automaticky stáhnout po zapnutí hry. Upgrade pro obě konzolové verze bude následovat později, informuje herní stránka Gaming Bolt. Budeme rádi, svěříte-li se nám v diskusi pod článkem se svými zkušenostmi z nového patche.

Původní zpráva: Patříte mezi velmi početnou skupinku hráčů, která považuje právě vydaný Fallout: New Vegas za zabugovaný? Pak si můžete oddychnout, protože Bethesda o tomto problému ví a dle nejnovějšího vyjádření už pilně pracuje na patchi.

Jako impuls k tomu asi posloužila řada videí, jimiž hráči na Youtube ilustrovali četné chyby ve hře. Za všechny jmenujme např. pokažené intro, v němž se jedné postavě otáčí hlava kolem dokola, dále velmi podivně chodícího psa ve stylu Michaela Jacksona, nebo vojáky píšící na neviditelných počítačích.

"Víme o tom a už pracujeme na tom, abychom co nejdříve vydali patche a updaty pro všechny verze Fallout: New Vegas," reagoval na to šéf Bethesdy Pete Hines. "Brzy na toto téma navážeme dalším oznámením".

Hines také naznačil, že bug s otáčející se hlavou postavy prý asi není způsobený samotným kódem hry. Pokud se vám tedy tato věc stává, měli byste si prý znovu ověřit soubory nahrané ze Steamu, poněvadž právě v nich dle Bethesdy tento problém tkví.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout: New Vegas

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments