If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bioshock 2 DLC má problémy

Složité spuštění nových map.

Pokud jste si zakoupili nový stahovatelný přídavek k Bioshocku 2 a nové mapy vám nejdou spustit, rozhodně nejste sami. Na oficiálních fórech Bioshocku 2 to hýří lidmi, kteří mají s Metro Map Pack DLC stejné problémy.

V nových mapách jde jen velmi zřídkakdy spustit match kvůli oddělenému playlistu pro lidi, kteří přídavek mají a kteří ne. Což znamená, že pokud jediný člověk třeba z deseti nemá zaplacený DLC, nové mapy se prostě nespustí. A dokonce i když všichni hráči DLC mají, systém dávající dohromady utkání vybírá náhodně ze všech dostupných levelů - což znamená ze šesti nových a deseti starých.

Elizabeth Tobey, komunitní manažerka 2K, už k tomu napsala vyjádření: "Nepředpokládali jsme, že všichni mají nové mapy a zároveň jsme nechtěli rozdělovat hráčskou základnu. DLC mapy se tedy náhodně vybírají pouze, pokud je mají všichni hráči v matchmakingu. V jiném případě se používají staré mapy. Takhle můžete hrát s kamarády, i když DLC nemají. Pokud ale chcete DLC mapy hrát, můžete si zřídit privátní utkání - takhle můžete používat výhradně nové mapy."

Což jistě nepotěší sběratele achievementů a trofejí, protože ty jsou v privátních utkáních vypnuté.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

BioShock 2

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments