If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

BioWare: Nejlepší konec Mass Effect 3 lze mít i bez MP

A nemusíte prý udělat úplně všechno.

Na včerejší zprávu od redaktora PC Gameru, který tvrdil, že pokud chcete docílit v Mass Effect 3 nejlepšího možného konce, musíte hrát multiplayer, se rozhodlo zareagovat BioWare. A říkají, že to není tak úplně pravda.

Jarrett Lee z BioWare na oficiální fórum napsal, že nemusíte hrát multiplayer nebo novou iOS hru Mass Effect: Infiltrator, abyste nejlepšího možného konce docílili.

"Váš konec je ovlivněn takzvaným Effective Military Strength. Na něj se musíte soustředit a ten vám řekne, jak se vám bude na konci hry dařit," říká Jarrett Lee. "EMS maximalizujete tím, že sbíráte War Assets v singeplayeru. Je určitý počet, který musíte nasbírat, abyste uspěli, ale můžu říct, že ve hře jich je k dispozici MNOHEM víc, než je potřeba pro nejlepší konec." Víceméně to znamená, že nemusíte udělat v singeplayeru všechno, co lze, abyste měli nejlepší možný konec.

"Galactic Readiness je modifikátor, který může být vylepšen hraním multiplayeru. To znamená, že pokud budete hrát hodně multiplayer, budete pro lepší konec potřebovat méně War Assets ze singeplayeru, abyste naplnili Effective Military Strength. Singeplayer nemůže ovlivnit Galactic Readiness."

Pokud nebudete hrát vůbec multiplayer nebo iOS hru, Galactic Readiness vám zůstane na 50 procentech a budete potřebovat víc War Assets. Neznamená to podle něj ale, že musíte v singeplayeru splnit úplně všechno.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments